EH Produkter AS har som mål å finne nyttige produkter, spesielt til bedrifter innenfor bygg og anlegg, men også nyttige produkter til den vanlige forbruker.

Vi vil gjøre vårt ytterste for å gi være kunder god service og at bestilte produkter leveres så raskt som mulig. For bedrifter innenfor bygg og anlegg sender vi ofte våre produkter direkte til byggeplass og faktura til annen adresse. Ved bestilling er det viktig at kunder husker på å oppgi hvorledes fakturaen skal merkes, referanser, ordrenummer e. l.

Det startet i 1992 med et personlig firma og salg av plastlommer til arbeidstegninger, samt utførelse av oppdrag som byggeleder/anleggsleder for lokale entreprenørfirmaer når de hadde høy aktivitet og hadde behov for ekstra hjelp.

I 1998 ble firmaet EH Byggtjenester AS etablert. Fra 2000  bestod en stor del av virksomheten av å arrangere sertifiseringskurs for varme arbeider og selge egenprodusert godkjent læremateriell  til andre instruktører over hele landet. I 2010 endret firmaet navn til EH Produkter AS da firmaets virksomhet da kun bestod av salg av produkter.

Etter å ha hatt hjemmekontor og lager i garasjen flyttet EH Produkter til BK Logistikk, et nytt logistikksenter som var klar til drift 1. oktober 2017. Her leier vi et kontor i et felleskap med flere andre bedrifter, nettbutikker, webutvikler, reklamefotograf, markedsføringsfirma etc.

Produkter som bestilles i nettbutikken vil bli plukket, pakket og sendt av logistikksenteret som betjener flere nettbutikker. All bestilling av produkter må gå gjennom nettbutikken. Dersom noen bestiller på e-post må EH Produkter skrive inn bestillingen i nettbutikken. Det er derfor en stor fordel at kundene bestiller direkte i nettbutikken da dette også sparer tid, men du må gjerne ta kontakt med oss dersom du ikke finner fram i nettbutikken.

EH Produkter ser nå at det med ny logistikkløsning er mulig å ha flere produkter i sitt sortiment og vi vil derfor etter hvert lete etter nye nyttige produkter.

Vi mener at det er mange ting i arbeidshverdagen man bruker alt for lang tid på. Flere av produktene har hatt sitt utspring fra nettopp denne følelesen, samt det å være litt «lat» og alltid se etter enklere måter å gjøre ting på.

Hvorfor gjøre noe vanskelig når det kan gjøres enkelt?

Kontakt oss gjerne dersom du har noen spørsmål om våre produkter eller har forslag til nye produkter som du savner!

Priser

Alle priser er eks. mva.

Riktig enhetspris i forhold til rabatter vises i nettbutikken. Her vil du også se hvor mye du sparer.

Alle varer som kan bestilles i butikken er lagerførte og leveres til de vilkår og priser som gjelder på kjøpstidspunktet.

Fraktalternativer

Vi sender våre varer fra et tredjepartslager hos BK-logistikk AS.
Dette innebærer for deg som kunde rask og rimelig levering.
Du velger fraktalternativ i nettbutikken.
Du kan klikke deg in på en egen side hvor du finner god informasjon om de forskjellige fraktalternativene.

Unngå feil og forsinkelser

Det er viktig at du  fyller ut alle obligatoriske felter nøye og kontrollerer opplysningene før du avslutter bestillingen. Spesielt viktig er postnummer/poststed samt referanse/merking av faktura. Riktig e-postadresse og mobiltelefonnummer gjør at sporings informasjon kommer fram til riktig person.

Hente punkt
Du selv kan hente varene dine på denne adressen BK-Logistikk, Nordre Fokserød 13, 3241 Sandefjord.